03/10/2023 07:54:26

Automaatioasiantuntija viankorjaus- ja huoltotehtäviin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatioasiantuntija viankorjaus- ja huoltotehtäviin
Hakuaika päättyy:
16.04.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Automaatioliiketoimintamme kasvaa vauhdilla, ja rekrytoimme nyt asiantuntijaa teknologiatiimiimme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Tehtäväsi

Tehtäväsi sisältää erilaisten kiinteistöjen automaatiojärjestelmien huolto-, vikakorjaus- ja käytännön kehitystehtäviä. Organisoit työsi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässä pääset työskentelemään vaihtuvissa hankkeissa, mm. teollisuus, liikekiinteistö sekä julkishallinnon asiakkuuksien parissa. Vaativimmissa tilanteissa saat apua eri osa-alueiden asiantuntijoiltamme, jotka tukevat Sinua myös omassa ammatillisessa kasvussasi.

Odotamme

Olet esimerkiksi nuorempi insinööri tai osaava automaatioasentaja. Kokemus sähkötöiden ja kiinteistöjen perustoimintojen parista katsotaan eduksesi. Viihdyt liikkuvassa työssä monipuolisen ongelmanratkaisun parissa ja haluat kehittyä edelleen. Oma-aloitteisuus takaa tehtävässä menestymisen. Omaat asiakaslähtöisen sekä tehokkaan työskentelytavan ja tuotat lopputuloksena laadukasta jälkeä. Olet joustava tiimipelaaja ja osaat hyödyntää tietoteknisiä laitteita sekä tietokoneohjelmia. Ennen kaikkea koulutamme sinulta puuttuvan osaamisen.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä Sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Keinänen, Caverion Suomi, 050 577 5715.

Hae tehtävää 16.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.