05/10/2023 05:41:02

Kirvesmies

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kirvesmies
Hakuaika päättyy:
11.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tornio

Caverion Suomi Oy, Pohjois-Suomi, Tornio

Haemme nyt sisustustaitoista kirvesmiestä rakennuskunnossapitotehtäviin tiimimme vahvistukseksi Tornioon. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset teollisuuden rakennus ja kunnossapitotyöt. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi muottityöt, väliseinien rakentamista, alakattojen tekoa, saunojen panelointeja, lauteiden tekoa, oviasennuksia, listoituksia, vinyylien ja kipsilevyjen asennusta, ovikorjauksia sekä lisäksi pienempiä sisä- ja ulkotöitä. Työtehtävät ovat pääasiassa Tornion terästehtaan alueella. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusi vahvistuksemme? 

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Tehtävään edellytetään kirvesmiehen koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta kirvesmiestyöstä. Teollisuuden työkokemus on eduksesi. Tehtävässä tarvitaan piirustusten lukutaitoa. Työskentelet turvallisuus ensin periaatteella. Työssäsi käytät töiden raportointiin mobiilitekniikkaa. Olet tottunut itsenäiseen, laadukkaaseen työskentelyyn ja aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tero Ahokas 046 9232461 tai sähköpostitse tero.ahokas1@caverion.com.

Hae tehtävään 11.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.