05/09/2023 11:31:21

Sähkösuunnittelijoita teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelijoita teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
04.06.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rauma

Toimintamme laajentuessa, haemme Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -organisaatioomme sähkösuunnittelijoita Tampereelle, Vantaalle, Turkuun, Raumalle tai Poriin. Asiakasprojekteja on tiedossa niin prosessi-, energia- kuin teknologiateollisuudenkin parissa ja tehtäviä on tarjolla esimerkiksi teollisuuden investointi- ja kunnossapitoprojektien parissa, niin esi-, perus- kuin toteutussuunnitteluvaiheessa. Työn aloitus on elokuussa 2023.

Tehtäväsi 

Tässä roolissa pääset toimimaan osana rautaista asiantuntijatiimiä. Suunnittelutehtävät koostuvat laaja-alaisesti eri teollisuuden sähkösuunnittelutehtävistä hyödyntäen CAD-pohjaisia piirto-ohjelmia huomioiden nykyisen osaamisesi ja mahdollistaen myös osaamisen laajentamisen. Projektit koostuvat itsenäisistä, pienemmistä osakokonaisuuksien tai isompien, yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa tehtävien suunnitelmien teosta, toteutuksesta ja seurannasta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työssä pääset kehittymään ja näkemään suunnittelutyön käden jäljen konkreettisesti työkohteissa. 

Näin samassa tiimissä työskentelevä Jari kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 

”Sähkösuunnittelijan työnkuva on monipuolinen. Välillä työpäivä saattaa kulua kentällä käyttöönotoissa, esim. koestuksen koordinoijana, mahdollisissa uusissa asiakkuuksissa, laitetoimittajan luona tai työskennellen asiakkaan toimipisteestä käsin. Olen viihtynyt työssäni hyvin, koska hyvin tehty työ huomioidaan, työcaverit ovat loistavia ja huomenta sanotaan niin tutuille kuin tuntemattomille. Oman tiimin kanssa on myös mukava viettää yhteisiä tiimipäiviä!” 

Mitä toivomme sinulta? 

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa insinööri- tai DI-tason koulutusta ja muutaman vuoden sähkösuunnittelukokemusta. Olet ratkaisuhenkinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti ja osana ryhmää. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot myös asiakasrajapinnassa ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Olet itseohjautuva ja valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. 

Eduksi luetaan:

  • Tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmistojen hallinta (mm. ProElina, ALMA, E3, jne.) 
  • Sähköteknisen mitoituksen ja laskenta-/mitoitusohjelmien hallinta 
  • Kokemus koestus- ja asennusvalvontatehtävistä 
  • Kokemus projektityöstä ja projektinhoitotehtävistä sekä tarjouslaskennasta tai tarjouslaskennan tukitoimista 

Miksi Caverionille? 

Tarjolla on paikka teollisuuden erikoisasiantuntijaryhmässä, joka on vahvasti digitalisaation edelläkävijä. Pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden, työmenetelmien sekä tuotantolaisten parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.  

Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, mikä tuo joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan? Hae tehtävää oheisen linkin kautta 4.6.2023 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään yksikönpäällikkö Jussi Viderholm, p. 040 718 1766.