09/21/2023 07:39:19

Teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia
Hakuaika päättyy:
15.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Pietarsaari

Caverion Industria Oy, Pietarsaari

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Haemme tiimimme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkisiä teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia Pietarsaareen. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?   

Tehtäväsi 

Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevia teollisuusputkistojen asennus- ja/tai hitsaustehtäviä eri asiakaskohteissa. Etsimme erikseen sekä asentajia että hitsaajia eli tehtävänkuvasi muovautuu osaamisesi mukaan. Luonnollisesti voit myös suorittaa molempia tehtäviä.  

Tarjoamme 

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, riippuen oletko kiinnostunut hitsaajan ja/tai asentajan tehtävistä: 

  • puikko- ja tig-hitsaustaitoa, hitsauspätevyydet: kirkas ja musta materiaali 
  • kokemusta teollisuusputkistojen asentamisesta 
  • ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemista 
  • PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemus ja asennuskokemus 
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin 

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa rekrytointikumppani Eezy, Kristiina Vaarala, puh. 050 5677 929 tai kristiina.vaarala@eezy.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Lasse Lemmetti p. 050 349 5476 tai lasse.lemmetti@caverion.com.  

Hae tehtävään 15.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.