06/25/2024 13:06:07

Huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
25.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Me Caverionilla rakennamme ympäristöä, jossa turvallisuus ja energiaviisaus kulkevat käsi kädessä. Tavoitteenamme on tehdä kiinteistöistä energiatehokkaita ja vastuullisia -  ja varmistaa samalla niiden käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi.  Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme kehittämään energiaviisasta ja turvallista maailmaa!

Energiaviisaan ja turvallisen ympäristön kehittämisen parissa riittää töitä hyville tyypeille. Etsimmekin nyt huoltopäällikköä meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteelle.

Löytyykö sinulta kokemusta talotekniikan huollon työnjohtotehtävistä sekä kiinnostusta kylmäteknisiä järjestelmiä kohtaan? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ylläpitämään ammattitaitoasi?

Huoltopäällikön työtehtäviin kuuluvat myynti- ja esihenkilötehtävät, sekä vikakorjauksien tarjouslaskenta. Hyödyt siis myyntihenkisyydestä ja hyvien esihenkilö- sekä vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Tiimipelaajana olet myös tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun.

Sinustako energiaviisaan tulevaisuuden turvaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja teemme kiinteistöistä turvallisia. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Kokemusta talotekniikan huollon työnjohtotehtävistä
  • Tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (kylmämestari, alempi tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava)
  • Omaat vahvan kokemuksen kylmäteknisistä järjestelmistä tai muista lvi-teknisistä järjestelmistä.
  • Katsomme eduksi CO2-tekniikkaan perustuvien kylmäteknisten järjestelmien tuntemuksen ja vahvat tietotekniset taidot. 

Asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

 

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🧐 Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen ja energiaviisauden huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Pinja,  Juho tai Minerva. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

 

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 25.8, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin Niko Virtanen; niko.virtanen@caverion.com Yhteydenotot: 1–5.7. Klo 10–13, 5–25.8 tiistaisin ja perjantaisin klo 12–16