07/02/2024 10:31:11

Huoltokoordinaattori / Huoltopäällikkö, kylmätekniikka

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltokoordinaattori / Huoltopäällikkö, kylmätekniikka
Hakuaika päättyy:
18.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Me Caverionilla rakennamme ympäristöä, jossa turvallisuus ja energiaviisaus kulkevat käsi kädessä. Tavoitteenamme on tehdä kiinteistöistä energiatehokkaita ja vastuullisia -  ja varmistaa samalla niiden käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi.  Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme kehittämään energiaviisasta ja turvallista maailmaa!

 

Caverion hakee innokkaita uusia työcavereita! Haussa innostunut joukkuepelaaja mukaan monipuoliseen tekemiseen kylmä- ja energiatekniikan sekä kiinteistöjen ylläpidon pariin. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme teknisten järjestelmien huolto- ja korjaustehtävien koordinoinnista, raportoinnista, laskutuksesta sekä erilaisten tiimin toimintaa tukevien tehtävien hallinnasta. Työtehtävä muokkautuu oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan ja tulevaisuudessa on mahdollista myös ottaa esihenkilövastuuta. Pääset kehittämään toimintaa ja tuomaan omaa näkemystäsi ja osaamistasi päästäksemme laatu-, asiakastyytyväisyys-, työturvallisuus ja myyntitavoitteisiimme. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • huoltojen ja viankorjaustöiden koordinoinnista
  • raportoinnin, laskutuksen ja hallinnollisten asioiden täsmällisestä hoitamisesta
  • viestinnästä asiakkaiden kanssa esimerkiksi aikataulujen suhteen

 

Sinustako energiaviisaan tulevaisuuden turvaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja teemme kiinteistöistä turvallisia. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Kokemusta huolto- ja asennustehtävistä tai insinöörin tutkinto
  • kiinnostusta kylmä- ja energiatekniikkaa sekä kiinteistöjen ylläpitoa kohtaan
  • Asiakaslähtöinen asenne ja itsenäinen, tavoitteellinen työote.

Voit olla kokeneempi ammattilainen tai uran alkutaipaleella oleva tulevaisuuden tähti.

 

 Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🧐 Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen ja energiaviisauden huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Pinja,  Juho tai Minerva. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

 💚 Työpaikan, jossa voit olla juuri sellainen kuin olet ja jossa inhimillisyys ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja.

 

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 18.8, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Mikko Virtanen sähköpostitse mikko.virtanen@caverion.com tai puhelimitse 5.8 alkaen arkipäivisin p. 050 467 4600