03/06/2023 11:54:26

Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon
Hakuaika päättyy:
31.03.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kokkola

Caverion Suomi Oy, Kokkola

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme ammattitaitoinen sähköasentaja vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan. Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista huoltotehtävistä kuten korjaustöistä ja vianetsinnöistä vaihtelevissa sekä mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Hyvät eväät tehtävään antaa muutaman vuoden aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä sähköalan koulutus. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia. Tämän lisäksi tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksi. Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa, joten arvostamme yhteistyötaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juho Juntunen puh. 050 479 3018 tai juho.juntunen@caverion.com. 

Hae tehtävää 31.3.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.