11/17/2023 09:15:28

AV-asentaja (soveltuu mm. sähkö-, tele- tai ICT-asentajalle)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
AV-asentaja (soveltuu mm. sähkö-, tele- tai ICT-asentajalle)
Hakuaika päättyy:
17.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa / Pääkaupunkiseutu

Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Oletko yhteistyökykyinen persoona ja kiinnostunut AV-tekniikasta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme AV-asentaja Pääkaupunkiseudun tiimiimme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työpäiväsi sisältävät AV-järjestelmien huolto- ja projektitehtäviä: asennat ääni- ja videolaitteita esimerkiksi konferenssihuoneisiin, auditorioihin, kauppakeskuksiin tai muihin julkisiin tiloihin. Työ pitää sisällään myös kaapelointia ja johdotusta. Edellä mainitun lisäksi, sinulla on mielenkiintosi ja kehityskaaresi mukaan mahdollista tehdä äänievakuointijärjestelmien asennuksia sekä laitteiden konfiguraatioita. Työtä tehdään tavallisesti pareittain.

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme kahta tekijää. Tehtävän aloitusajankohta on joustava; voit aloittaa esimerkiksi tammi-helmikuussa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi sähkö-, tele- tai ICT-asennus, tai jokin muu
  • Työkalut pysyvät hyppysissäsi
  • Sinulla on ajantasaiset IT-taidot
  • Olet yhteistyökykyinen ja aidosti kiinnostunut AV-tekniikasta – tärkeää on, että haluat oppia uutta
  • Taskussasi on B-ajokortti

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Ville Rosenqvist, p. 050 5233115 tai Ville.Rosenqvist@caverion.com.

Hae tehtävää 17.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.