11/06/2023 12:56:50

Käynnissäpitäjä vesivoimayksikköön

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Käynnissäpitäjä vesivoimayksikköön
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ii

Caverion Industria Oy, Energia, Ii / Raasakka

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Oletko kiinnostunut urasta energiateollisuuden ylläpidossa? Haemme käynnissäpitäjää kasvamaan kanssamme energiateollisuuden ammattilaiseksi. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - olisitko sinä uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tehtävässä varmistat asiakkaidemme vesivoimalaitosten korkean käytettävyyden suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla; työ sisältää esimerkiksi sähköpuolen huolto- ja korjaustehtäviä, vianmäärityksiä sekä tarkastuksia. Tehtävänkuva on todella monipuolinen ja muovautuu kehityskaaresi mukana. Näin ollen toivommekin sinulta innokkuutta uuden oppimiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen pitkällä aikavälillä – sinun omaan tahtiisi. Tukenasi työssä on ammattitaitoinen käynnissäpidon tiimi.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi ensiluokkaiset työkalut ja kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme sinulta

Edellytämme tehtävään soveltuvan sähkö- tai automaatioalan koulutuksen. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on aito kiinnostus energiateollisuutta kohtaan sekä omatoiminen ja työhön tarttuva ote. Arvostamme pitkän aikavälin sitoutuneisuutta sekä yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Työturvallisuudesta emme tingi.

Muuta

  • Tehtävässä edellytetään valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaoloon tulevaisuudessa, kun ammattitaitosi on kehittynyt riittävän pitkälle.
  • Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, työvuorot arkisin klo 7.00-15.30

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Käynnissäpitomestari Pasi Pitkänen p. 050 3038638 tai sähköpostitse pasi.pitkanen@caverion.com, tai Yksikönpäällikkö Kimmo Pohjola p. 040 6756128 tai sähköpostitse kimmo.pohjola@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.