01/24/2024 07:08:35

Toimihenkilöharjoittelija, IV, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Toimihenkilöharjoittelija, IV, kesätyö
Hakuaika päättyy:
29.02.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki

Tule meille kesäcaveriksi

☀ Kesä on täällä taas – pian! Etsimme talven keskellä IV-puolen toimihenkilöharjoittelija, kesäcaveria kesän ajaksi Helsinkiin.

Pääset työskentelemään IV-alan projektiliiketoiminnan parissa joko projektinhoidon, tarjouslaskennan tai asennuksen (”haalariharjoittelu”) tehtävissä, riippuen aiemmasta kokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Jos olet esimerkiksi taloteknisiin tai IV-alan opintoihin suuntautunut insinööriopiskelija, saatat hyvinkin olla kesäcaverimme 2024. Arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä tietysti kiinnostusta projektiliiketoimintaa kohtaan. Kesätöitä meillä tehdään toukokuusta syyskuulle.

Onko sinulla intoa asiakkaan palvelemiseen ja uuden opetteluun, mutta kokemus vielä uupuu? Rekrytoimme kesätöihin sekä opintojen alussa olevia että jo pidemmälle ehtineitä. Voit olla vasta ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa hakeva tai jo hankkinut kokemusta useammasta. Meille kaikki ovat tervetulleita 💙 

👩🏻‍🤝‍🧑🏼 Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, saat kokemusta käytännön töistä ja vaikutat omalla panoksellasi – opit myös uutta! Saat mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen, kiinteistötekniikan ja teollisuuden osaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä. Meillä et ole yksin - rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta saat aina apua. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot tai saatat jopa innostua jatkamaan mahdollisuuden tullen tai vielä palata meille työharjoitteluun tai lopputyötä tekemään — moni on tehnyt niin ja jatkanut meillä hommia myös valmistumisen jälkeen. Osa on jäänytkin sille tielle pidemmäksi aikaa ❤

Lisätietoja antaa Caverionin Juha Korpela, juha.korpela@caverion.com.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta 29.2. mennessä. Tutustumme hakemukseesi huolella.

Tutustu aiempien kesäcavereiden kokemuksiin:

Lisää cavereiden fiiliksiä Caverikirjassa

Seuraa meitä somessa:
Facebook  Instagram  YouTube  LinkedIn  X  TikTok