11/15/2023 08:41:48

Sähköasentaja, Sodankylä

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja, Sodankylä
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Sodankylä

Caverion Suomi Oy, Sodankylä

Etsitkö luotettavaa, vastuullista ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Toimintamme laajentuessa etsimme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Sodankylän uuteen kiinteistöpalvelujen tiimiin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työtehtäväsi painottuvat keikkaluonteisiin huolto- ja kiinteistökunnossapidon sähköasennuksiin: teet vaihtelevia yleissähkötöitä kuten korjaustehtäviä, saneerauksia, tarkastuksia, kaapelointia, johdotusta sekä vianetsintöjä asiakaskohteissamme pääsääntöisesti Sodankylän alueella. Työ on monipuolista ja voi osaamisesi sekä mielenkiintosi puitteissa sisältää myös esimerkiksi paloilmoitinjärjestelmien korjauksia ja asennuksia. Tehtävä on erittäin omatoiminen – toimit pääsääntöisesti kahdestaan tulevan LVI-asentajamme kanssa sekä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän sähköalan koulutuksen sekä muutaman vuoden kokemuksen sähköasennuksista; odotamme sinun kykenevän itsenäiseen työhön. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon. Työturvallisuudesta emme tingi. Työ on liikkuvaa, joten toivomme sinulta löytyvän oman auton käyttömahdollisuuden työsuhteen aluksi - myöhemmin sinulla on mahdollisuus ottaa firman auto käyttöön.

Huom! Etsimme myös LVI-asentajaa Sodankylään sekä Kittilään. Mikäli sinulla on LVI-asennus hallussa, löydät ilmoituksemme työnhakuportaalista kirjoittamalla hakuun ”LVI-asentaja kiinteistöhuoltoon” ja suodattamalla paikkakunnaksi Sodankylä tai Kittilä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Kaj Lönegren 0503901683 tai sähköpostitse kaj.lonegren@caverion.com.

Hae tehtävää 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.