03/11/2024 08:30:50

Sovellussuunnittelun projekti-insinööri teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sovellussuunnittelun projekti-insinööri teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
30.04.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere

Teollisuuden digitalisaation ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. 

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt sovellussuunnittelun projekti-insinööriä meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen. Työtä voit tehdä miltä tahansa Caverionin toimipisteeltä käsin – tuleva esihenkilösi ja tiimisi sijaitsee Tampereella.

Tehtävässä pääset näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin. 

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Automaatiojärjestelmäsovellusten määrittely
  • Tarjouslaskenta ja myyntityö
  • Toimeksiannon mukaan myös sovellussuunnittelun valvonta tai toteutus
  • Toteutusratkaisujen kehittäminen asiakkaiden tarpeisiin
  • Suunnittelun ja prosessin kehitystehtävät

Tavoitteemme on tuotantolaitosten jatkuva parantaminen tuottaen esimerkiksi prosessien optimointiin ja säätöpiirien virittämiseen liittyviä palveluita.

Asiakasprojekteja on tiedossa niin metsä-, prosessi-, energia- kuin teknologiateollisuudenkin parissa ja tehtäviä on tarjolla esimerkiksi teollisuuden investointi- ja kunnossapitoprojektien parissa, niin esi-, perus- kuin toteutussuunnitteluvaiheessa. Tässä roolissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Matkustat työn puitteessa Suomessa mm. asiakastapaamisten, myyntityön ja käyttöönottotehtävien parissa.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Vahvaa osaamista DCS-sovellussuunnittelusta Valmet DNA -ympäristössä
  • Kokemusta pääsuunnittelijan tehtävistä ja olet tukenut projektinhoitotehtävissä sovellussuunnittelun osalta kokonaisprojektin hallintaa
  • Myynnillistä kokemusta ja esiinnyt rohkeasti sekä taitavasti asiakkaiden edessä tuoden näkemyksiäsi ja ideoitasi esille
  • Kokemusta käyttöönottotehtävistä
  • Matkustusvalmiutta, ratkaisukeskeisyyttä ja itseohjautuvuutta

Katsomme eduksesi muiden sovellussuunnitteluympäristöjen tuntemuksen (esim. Siemens, Omron yms.) ja prosessiteknisiin selvityksiin liittyvän osaamisen.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎  Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🖥️ Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 30.4., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin tiimipäällikkö Antti Leppänen; p. 050 342 2174 tai yksikönpäällikkö Tuomas Laihanen p. 050 312 3919.