02/13/2024 12:30:55

Mekaanisia kunnossapitoasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaanisia kunnossapitoasentajia
Hakuaika päättyy:
06.03.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vaasa

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja sopivasti haastava tehtävä teollisuuden ja kunnossapidon tehtävien parissa? Entä miltä kuulostaisi vastuullinen ja luotettava työnantaja, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haluatko päästä osaksi rentoa työyhteisöä, jossa ei turhia kangistella? Jos vastasit kaikkiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt useita mekaanisia kunnossapitoasentajia vakituisiin työsuhteisiin Vaasaan.

Meillä Caverionilla vaikutat ihmisten hyvinvointiin ja turvaat yhteiskunnan toimivuutta jokapäiväisessä työssäsi. Pääset tekemään töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja kehittymään huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen.

Kunnossapitoasentajana työskentelet teollisuuden huolto-, korjaus- ja asennustehtävien parissa. Työ on liikkuvaa sekä monipuolista ja edellyttää ajokorttia. Työtä tehdään asiakaskohteissa, jotka sijaitsevat pääosin Vaasan alueella. Sinulla on mahdollisuus myös reissutyöhön.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meidät tunnetaan vastuullisena työnantajana, ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen, työhyvinvointiin ja perehdytykseen. Asiakaskohteissa työskentely on sopiva sekoitus itsenäistä ja tiimityöskentelyä. Pääset tekemään töitä työkaverin rinnalla, joten saat häneltä tukea kinkkisimmissäkin tilanteissa. Lisäksi sinua on vastassa noin 30 hengen ammattilaisista koostuva tiimi, joiden kanssa työskentely on mutkatonta ja rentoa.

Sinua odottavat myös nämä edut:

  • Pääset näköalapaikalle Vaasan seudun vientiteollisuuteen.
  • Saat vapautta ja vastuuta toteuttaa työt parhaaksi näkemälläsi tavalla. Ensiluokkaiset työvälineet tukevat työskentelyäsi.
  • Tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut, liikuntaedut sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.
  • Olemme iso ja vakavarainen yritys. Palkkasi on kilpailukykyinen ja se määräytyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.
  • Meillä on hyvä yhteishenki ja sitoutunut henkilöstö. 91 % henkilöstöstämme kokee työtovereidensa arvostavan heitä (henkilöstötutkimus 2021). Tutustu  tuleviin työcavereihisi caverikirjassa.

Mitä odotamme sinulta?

Meillä tehdään töitä yhdessä oppien ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Hyvät valmiudet työhön antaa kokemus vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuva koulutus, kuten koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto. Asenne ja työmotivaatio ratkaisevat tässä tehtävässä kuitenkin paljon.

Eduksi katsotaan hitsaustaito sekä kykyä ratkaista haasteita pitkäjänteisesti, oma-aloitteisesti ja sitoutuneesti. Sähköalan kokemuksesta on myös hyötyä. Toivomme, että pystyt suunnittelemaan omaa toimintaasi ja työskentelemään vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Hienoa, hae pian!

Tule kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja hae tehtävää viimeistään 6.3.2024 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään tai työskentelyyn liittyen, lisätietoja sinulle antaa projektipäällikkö Tatu Nurmi, 050 588 0280, tatu.nurmi@caverion.com.