11/10/2023 08:12:10

Sähköasentaja kiinteistöjen huolto- ja vikakorjaustöihin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja kiinteistöjen huolto- ja vikakorjaustöihin
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kajaani

Caverion Suomi Oy, Kajaani 


Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi sähköalan osaajaa Kajaanin tiimimme vahvistukseksi.

Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista huolto- ja keikkatehtävistä kuten korjaustöistä ja vianetsinnöistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme. Asiakaskohteitamme ovat esimerkiksi liike- ja asuinkiinteistöt sekä datakeskukset. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Sähköpuolen koulutus
  • Ainakin vuoden kokemus kiinteistöjen sähköistyksistä
  • Ongelmanratkaisukyky ja oma-aloitteisuus
  • Asiakaslähtöisyys ja yleiset tiimityötaidot: tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Katsomme eduksesi:

  • Kiinteistöhuollon ja rakennusteknisten asennustöiden osaaminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jani Vänninen p. 050 4779784 tai sähköpostitse jani.vanninen@caverion.com.

Hae tehtävää 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.