11/10/2023 08:07:21

Tekninen kiinteistönhoitaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen kiinteistönhoitaja
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Suomi Oy, Oulu

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme tekninen kiinteistönhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Oulun tiimiimme vahvistukseksi. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tässä tehtävässä pääset näyttämään osaamistasi vastaten monipuolisten kiinteistökohteidemme sisätilojen toimivuudesta ja erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä; tehtäviisi kuuluvat taloteknisten järjestelmien ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuukausitestit ja koestukset, perustason huollot sekä töiden raportointi sähköisiin kiinteistönhallintajärjestelmiin. Halutessasi sinulla on mahdollisuus liittyä päivystysrinkiin.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Soveltuva koulutus, esim. kiinteistöhoitaja, talotekniikan/rakennusalan tutkinto
  • Aikaisempi kokemus teknisen kiinteistönhoidon tehtävistä siten, että kykenet itsenäiseen työhön
  • Kokemus liikekiinteistöjen LVISA-järjestelmistä
  • Ajantasaiset IT-taidot
  • Asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutustaidot, vastuullisuus
  • Työturvakortti

Katsomme eduksesi:

  • Muut mahdolliset kortit kuten ensiapu-, sähkö-, tuli- ja allastyökortit

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jari Ervasti, jari.ervasti@caverion.com tai 0504634729.

Hae tehtävää 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.