09/05/2023 06:50:51

Paloilmoitinasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Paloilmoitinasentaja
Hakuaika päättyy:
30.11.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hämeenlinna

Caverion Suomi Oy, Hämeenlinna 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt joukkoomme paloilmoitinasentajaa Hämeenlinnaan kiinteistöjen huoltoliiketoimintaan. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusi Caverimme?

Tehtäväsi

Työpäiväsi koostuvat paloilmoitinjärjestelmien (esim. Autronica, Esmi, Panasonic, Prodex ja Eltek) konfigurointi-, asennus-, huolto-, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tämän lisäksi työskentelet turvavalaisin ja savunpoistojärjestelmien asennuksen ja ylläpidon parissa. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme.

Odotamme sinulta

Asiakaslähtöisenä sekä joustavana tiimipelaajana tulet viihtymään tässä tehtävässä erinomaisesti. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. sähkö/elektroniikka) sekä savunpoisto- ja turvavalojärjestelmien tuntemusta, kuten myös aikaisempaa kokemusta paloilmoitinasennuksista ja -käyttöönotoista muutaman vuoden ajalta. Katsomme eduksesi rikos- ja kulunvalvontajärjestelmien osaamisen. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään henkilökohtainen turvallisuusselvitys.

Miksi Caverionille?

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Kyseessä on vakituinen positio. Työn aloitus on joustavasti sopimuksen mukaan / heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta ensisijaisesti Aki Päivärinta, p. 0504699772 sekä Kimmo Hallikas, p. 0503901388.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.11.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.