10/04/2023 06:02:54

Sähköasentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
31.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kokkola

Caverion Industria Oy, Kokkola

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko sinä uusi vahvistuksemme?  

Tehtäväsi 

Työnkuvasi koostuu erilaisista teollisuuden prosessisähkö- ja automaatioasennuksista; pääasiassa projektiluontoisista tehtävänannoista mutta myös huoltotehtävistä kuten vianmäärityksistä, korjaus- ja ylläpitotoiminnasta. Asiakaskohteemme ovat monipuolisia ja tehtävänkuvasi muovautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Projektien välissä osallistut paikallisiin huolto- ja kunnossapitotöihin eri asiakkuuksissa. 

Tarjoamme 

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/  

Toivomme sinulta 

Hyvät eväät tehtävään antaa alan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus sähköasennuksista. Kokemuksen teollisuuden sähköasennuksista katsomme eduksesi. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Petri Mäkinen puh. 040 8437 892 tai petri.k.makinen@caverion.com. Lisätietoja rekryointiprosessista antaa rekrytointikumppani Eezy, Kristiina Vaarala p. 050 5677 929 tai kristiina.vaarala@eezy.fi

Hae tehtävää 31.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.