03/08/2023 08:53:22

Sähköasentajia teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentajia teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
09.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Harjavalta

Caverion Industria Oy, Harjavalta 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Haemme nyt teollisuuden sähköasentajia Harjavaltaan. Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden sähköjärjestelmien kunnossapito, asennus sekä käyttöönottotyöt työmailla ja sopimusasiakaskohteissamme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Hyvät eväät tehtävään antaa sähköalan koulutus, erinomaiset ongelmanratkaisutaidot ja innokkuus kehittää itseään, kun taas aikaisempi kokemus teollisuuden sähköasennuksista on eduksesi. Luonteeltasi olet joustava ja vastuuntuntoinen tekijä, ja työskentelet laadukkaasti työturvallisuus edellä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulet toimeen isommassakin tiimissä kuten myös asiakkaiden kanssa. Sinulle tärkeitä arvoja ovat hyvä tiimihenki sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Arvostamme pitkän aikavälin sitoutuneisuutta. Tehtävässä tarvitset työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia; tulityökortti puolestaan katsotaan eduksesi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja ennen kaikkea oikeanlainen asenne ratkaisee.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin projektipäällikkö Kimmo Uusitalo, p. 044 779 2748 tai sähköpostitse kimmo.uusitalo@caverion.com 

Hae tehtävään 9.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää sopivien henkilöiden löydyttyä.