08/24/2023 12:09:57

Teollisuusnosturitarkastaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusnosturitarkastaja
Hakuaika päättyy:
30.12.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vaasa

Caverion Industria Oy, Vaasa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Toimintamme laajetessa etsimme nostin- ja nostolaitetarkastajaa teollisuuteen vakituiseen työsuhteeseen Vaasan alueelle. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Nostin ja nostolaitetarkastajana vastaat laitteiden säännöllisistä tarkastuksista (sisältäen perusteelliset 10-vuotistarkastukset) ja varmistat niiden täyttävän turvallisuusvaatimukset. Keskeistä tehtävässä on noudattaa voimassa olevia säädöksiä, lakeja sekä standardeja. Dokumentoit tekemisesi, käyt tulokset läpi asiakkaan kanssa ja ehdotat tarvittavia korjaustoimenpiteitä. Työtehtäviisi voi kuulua myös koneiden ja laitteiden kunnossapitoon ja korjaus- sekä asennustoimintaan liittyvät monipuoliset tehtävät.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Palkkamme on kilpailukykyinen ja määräytyy osaamisesi mukaisesti. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän tuntemusta teollisuuden nostimista ja nostolaitteista. Luonnollisesti vastaava työkokemus sekä teollisuusnosturitarkastajan taso 1 tai taso 2 sertifiointi on eduksesi. Koulutuspohjana sinulla voi olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto. Kykenet itsenäiseen työhön ja nautit ongelmanratkaisua vaativista tilanteista. Tässä tehtävässä kommunikaatio- ja yhteistyötaidot sekä huolellisuus ovat keskeisessä asemassa. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi ja tarjoammekin tähän kattavan tuen. Työtehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Tatu Nurmi 050 588 0280 tai sähköpostitse tatu.nurmi@caverion.com.

Hae tehtävää 30.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.