03/09/2023 13:20:45

Sprinklerhuoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sprinklerhuoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
09.04.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Lahti

Caverion Suomi Oy, Lahti

Haemme sprinklerhuoltoasentajaa vahvistamaan Lahden tiimiämme. Tehtävässä painopiste tulee olemaan sprinklerihuolloissa, mutta pääset suorittamaan myös uusia sprinkleriasennuksia. Työ tehdään vaihtelevissa kohteissa asiakasrajapinnassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutustausta sekä sprinklerjärjestelmien tuntemusta, työkalut pysyvät hyppysissäsi ja taskussasi on B-ajokortti. Työt tehdään Hämeen/Kymin alueella, sekä Itä-Suomen asiakaskohteissa, mutta toivomme, että tarvittaessa pystyt satunnaisesti myös matkustamaan työn puitteissa. Voit olla jo kokenut konkari sprinklereiden parissa toimimisessa tai sitten oppimishaluinen tulevaisuuden tekijä; tehtävässä asenne ja toimeen tarttuva työote ratkaisevat.

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa. Caverionilla panostetaan työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi kattavat henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Toni Tuunainen p. 050 432 9919 tai sähköpostitse toni.tuunainen@caverion.com.

Hae tehtävään 9.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.