11/16/2023 09:00:39

Mekaaninen asiantuntija, vesivoima

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaaninen asiantuntija, vesivoima
Hakuaika päättyy:
17.12.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ii

Caverion Industria Oy, Ii / Raasakka

Oletko kiinnostunut kehittämään Suomen energiateollisuuden suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia älykkäissä ja kestävissä rakennetuissa ympäristöissä? Haluatko olla mukana varmistamassa vesivoimalaitosten korkean käytettävyyden? Toimintamme laajentuessa haemme tiimimme vahvistukseksi vesivoiman asiantuntijaa mekaaniselle puolelle. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtävässä toimit muun organisaation tukena ja varmistat laadukkaan työn jäljen; toimit esimerkiksi projektiliiketoiminnan parissa sekä ohjaat mekaanisen puolen huoltoja. Tehtävänkuva on todella monipuolinen ja muovautuu kehityskaaresi mukana. Näin ollen toivommekin sinulta innokkuutta uuden oppimiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen pitkällä aikavälillä – sinun omaan tahtiisi.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Tehtävässä menestyäksesi:  

  • Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esimerkiksi energia- tai mekaanisen alan tutkinto)
  • Olet työskennellyt voimalaitos- tai teollisuusympäristössä; erityisesti voimalaitoskokemuksen katsomme eduksesi
  • Toimit tarkasti ja työturvallisuus edellä
  • Omaat hyvät yhteistyötaidot sekä kommunikointikyvyt
  • Työtä tehdään erilaisissa tietojärjestelmissä, joten ajantasaiset IT-taidot ovat tärkeät

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, työhöntuloterveystarkastus ja huumausainetestaus ennen työsopimuksen solmimista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta operatiivinen päällikkö Mika Annala, mika.annala@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 17.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.