06/11/2024 10:36:48

Sähköasentaja käynnissäpitoon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja käynnissäpitoon
Hakuaika päättyy:
07.07.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi

Sähkön ja automaation ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt sähköasentajaa käynnissäpitoon meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Petäjäiselle.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle tai tulevaisuuden osaajalle, joka haluaa päästä kehittämään laaja-alaisesti osaamistaan vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen.

Päivittäiseen työhösi kuuluu monipuoliset sähkö- ja automaatioasennustehtävät vesivoimalaitosten ja sähköasemien käynnissäpidon parissa. Osallistut laitosten ylläpitoon, ennakkohuoltoihin ja vianselvityksiin. Pääkohteesi on Petäjäskosken voimalaitos, mutta työssä liikutaan paljon myös muiden kohteidemme välillä, jotka sijaitsevat mm. Kemissä, Keminmaalla, Ylitorniossa ja Pellossa. Työajat ovat arkisin klo 7:00-15:30, mutta tulevaisuudessa toivomme myös valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaolossa toimimiseen.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Sähkö- ja/tai automaatioasentajan perustutkinto
  • B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
  • Asiallinen suhtautuminen työturvallisuusasioihin
  • Oma-aloitteinen ja reipas ote työskentelyyn

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Sami ja Santeri tai Kalle. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 7.7.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin käynnissäpitomestari Jouni Järvelä; +358 40 0331415 ja yksikönpäällikkö Antti Tammela; +358406615468. Parhaiten tavoitat Jounin ja Antin arkisin päiväsaikaan.