02/12/2024 12:51:43

Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioasentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
10.03.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ilmajoki

Sähkön ja automaation ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt sähkö- ja automaatioasentajaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Ilmajoen Koskenkorvalle.

Tarjolla on täydellinen tehtävä sähköalan osaajalle, joka haluaa päästä kehittymään teollisuuden sähkökunnossapidon ammattilaiseksi.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset
  • Huollot, korjaukset, vianhaku – kunnossapito ja tuotannon käyttövarmuuden varmistaminen

Tehtäväsi muovautuvat osaamisesi ja kehityspolkusi perusteella. Työskentelet tavallisesti arkisin klo 7.00-15.00 välillä.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva koulutus, esimerkiksi sähkö- ja/tai automaatioasentaja
  • Vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta.
  • Omatoimisuutta sen jälkeen, kun olet ottanut tehtävät haltuusi. Teemme työtä myös tiimissä sekä yhteistyössä asiakkaan kanssa - perehtyminen tehtäviin tapahtuu kokeneemman asentajan opastuksella.
  • Arvostamme automaatio- ja/tai instrumentointi osaamista.

Vastaava työkokemus on eduksesi, mutta ei välttämätöntä – ennen kaikkea etsimme tekijää, joka on innostunut kehittämään omaa osaamistaan ja sitoutumaan pitkällä aikavälillä. Huomioimme myös uransa alkupuolella olevat hakijat, joilla on ainakin jonkin verran kokemusta sähköalan tehtävistä.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🧐 Mahdollisuuden kehittyä teollisuuden kunnossapidon huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

🏠  Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 10.3., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin projekti-insinööri Jari Opas; jari.opas@caverion.com tai 040 0832486. Parhaiten tavoitat Jarin maanantaisin klo 13-17.