06/28/2024 05:27:04

Projektipäällikkö, turvatekniikka

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö, turvatekniikka
Hakuaika päättyy:
11.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Turvatekniikan ammattilainen! Haluatko olla mukana turvaamassa kestävästi rakennettua ympäristöä, ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää rakentamalla pitkän elinkaaren omaavia ratkaisuja? Viihtyisitkö rennossa ja välittävässä työyhteisössä, jossa ollaan avoimia uusille näkökulmille ja autetaan toisiamme kehittymään? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt turvatekniikan projektipäällikköä meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tulevan esihenkilösi Markuksen terveiset: ”Turvatekniikan projektipäällikkönä pääset osaksi ammattitaitoista ja teknistä turvallisuusalan tiimiä, joka panostaa laatuun, kehitykseen ja ennen kaikkea ihmisiin. Meillä pääset haastamaan itseäsi monimutkaisissa projekteissa ja työskentelemään osana erittäin tietoteknistä yksikköämme.”

Tehtävässäsi pääset vetämään monivuotista, laajaa kulunvalvontaprojektia. Työssäsi pääset myös osaksi muita turvatekniikan projekteja alkaen projektin myynnistä ja tarjouslaskennasta aina projektin vetämiseen ja ylläpidon siirtoon asti. Sinulta odotetaan myös kehitystoimintaa turvatekniikan tiimin sisällä, jotta voimme saavuttaa entistä parempia tuloksia.

Asiakaskohteemme sijaitsevat pääosin Pirkanmaan alueella, mutta satunnaisesti projekteja tai työmaita voi olla myös muualla suomessa.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Useamman vuoden kokemus kulunvalvontajärjestelmien projektoinnista.
  • Tehtävään soveltuva koulutus ja/tai osaaminen. Arvostamme korkeakoulututkintoa, mutta koulutuksen voit korvata työssä hankitulla ammattitaidolla.
  • B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
  • Yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen asenne; toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja myyntihenkisyyttä.
  • Kehittymishalukkuutta ja avointa mieltä uuden opetteluun sekä oman ammattitaidon kehittämiseen.

Katsomme eduksesi Lenel-kulunvalvontajärjestelmän osaamisen ja ajantasaiset tietotekniset taidot.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🧐 Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen ja kiinteistötekniikan   huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎  Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Ida, Antti tai Kalle. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 11.8.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Markus Hartomo; markus.hartomo@caverion.com. Mikäli toivot, että sinulle vastataan puhelimitse, jätäthän viestiin puhelinnumerosi.