05/09/2023 05:36:11

Sähkö- ja automaatioasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioasentaja
Hakuaika päättyy:
04.06.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä

Caverion Industria Oy, Jyväskylä

Etsimme sähkö- ja automaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon. Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset, huollot, korjaukset sekä vianhaku ja vikakorjaukset. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli Caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Eduksi katsotaan alalle soveltuva tutkinto esimerkiksi sähkö- tai automaatiopuolelta. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta teollisuuden sähköautomaation kunnossapidosta ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja. Erityisen tärkeää meille kuitenkin on, että suhtaudut työhösi oikealla asenteella ja suoritat työt huolellisesti ja luotettavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Veli-Matti Paananen p. 050 449 3284 sähköpostitse veli-matti.paananen@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 4.6.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.