09/20/2023 12:01:38

Käyttövarmuussuunnittelija, teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Käyttövarmuussuunnittelija, teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
06.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Industria Oy, Oulu

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolista työtä, jossa pääset varmistamaan liiketoiminnan sujuvuuden tehokkaasti ja laadukkaasti? Haemme nyt käyttövarmuussuunnittelijaa tiimimme vahvistukseksi ensisijaisesti Ouluun, mutta myös Tampere, Vantaa tai Jyväskylä on järjestettävissä.

Tehtäväsi

Käyttövarmuussuunnittelijan tehtävässä toimit moniasiakasympäristössä teollisuuden alasta riippumatta pääasiallisesti kunnossapidon masterdatan ja ennakkohuoltojen parissa. Tyypilliset työpäivät koostuvat asiakasprojektien eteenpäin viemisestä, projektipalavereista ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta. Toimenkuva rakentuu ajan myötä tekijänsä näköiseksi eli omia vahvuuksia pyritään valjastamaan palvelemaan asiakastarpeita.

Näin vastaavassa tehtävässä työskentelevä Juho kuvailee työtä ja sen parhaita puolia:

"Parasta työssä ovat kunnossapidon kehitysprojektien monipuolisuus eri teollisuudenaloilla ja vaihtelevat työtehtävät. Lisäksi pidän työn itsenäisyydestä, mutta teemme paljon myös tiimityötä. Tiimissä saa aina tukea ja oppii uutta toisilta teollisuuden ammattilaisilta." 

Tarjoamme  

Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat asiakkaan teollisuuslaitokselle. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja uskomme siihen, että kun meillä on tyytyväiset työntekijät, se näkyy myös asiakkaan suuntaan. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Mitä toivomme sinulta?

Menestyt tehtävässä oma-aloitteisuudella, hyvillä tietojenkäsittelytaidoilla ja innokkuudella oppia uutta. Reipas ote ja hyvät kommunikaatiotaidot ovat edellytys tehtävässä onnistumisessa. SAPin ja/tai muiden toiminnanohjaus- ja kunnossapitojärjestelmien osaaminen lasketaan eduksi. Erityisen arvokasta on kokemus kunnossapidosta työnjohto- tai asentajatehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Joona Ringman p. 050 454 4857 tai Joona.Ringman@caverion.com

Hae tehtävää 6.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.