11/15/2023 08:39:18

LVI-asentaja kiinteistöhuoltoon, Sodankylä

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-asentaja kiinteistöhuoltoon, Sodankylä
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Sodankylä

Caverion Suomi Oy, Sodankylä

Etsitkö luotettavaa, vastuullista ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Saatat olla etsimämme LVI-asentaja tiimiimme Sodankylään. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tässä tehtävässä saat työskennellä itsenäisesti ja joustavasti vastaten LVI-alan huolto- ja asennustehtävistä vaihtelevissa asiakaskohteissamme, kuten liikekiinteistöissä ja julkisissa rakennuksissa. Tyypilliset tehtäväsi sisältävät IV- ja lämmitysjärjestelmien huoltoja. Satunnaisesti tehtäviisi kuuluu myös huoltotoimeksiannot kaivosteollisuuden kohteessa. Työaika on tyypillisesti arkisin klo 7–16 välillä. Tehtävä on erittäin omatoiminen – työskentelet pääsääntöisesti tulevan sähköasentajamme kanssa sekä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy esimerkiksi LVI- tai talotekniikan alan koulutus sekä jo useamman vuoden kokemusta huoltotöistä LVI-alalta; kykenet itsenäiseen työhön. Työskentely tapahtuu normaalisti päiväsaikaan, mutta kriittisten vikatilanteiden yhteydessä ilta- ja yövuoroja tulee ajoittain eteen, joten toivomme joustavaa suhtautumista työaikoihin. Omaat toimeen tarttuvan otteen työhön ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa.

Huom! Etsimme myös LVI-asentajaa Kittilään ja sähköasentajaa Sodankylään. Mikäli sinulla on sähköasennus hallussa tai Kittilä on lähempänä kotiseutujasi, löydät ilmoituksemme työnhakuportaalista kirjoittamalla hakuun ”LVI-asentaja kiinteistöhuoltoon” ja suodattamalla paikkakunnaksi Sodankylä tai Kittilä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Arto Springare, p. 040 526 2261 tai sähköpostitse arto.springare@caverion.com (yhteydenotot arkisin klo 7–15 välillä).

Hae tehtävään 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.