05/08/2023 06:32:19

Projektipäällikkö, kylmätekniikka

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö, kylmätekniikka
Hakuaika päättyy:
04.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme tiimimme vahvistukseksi kylmätekniikan projektipäällikköä Tampereelle. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työssä vastaat itsenäisesti kylmähankkeiden toteuttamisesta ja valvonnasta sekä toimit esihenkilönä tiimillesi. Teet aktiivista asiakastyötä mm. myynnin ja tarjouslaskennan parissa sekä ylläpidät, kehität ja luot jatkuvasti uusia asiakassuhteita. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy alalle soveltuva tekninen koulutustausta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Työ vaatii kommunikaatio- ja neuvottelutaitoja sekä tavoitteellista ja itsenäistä otetta. Sinulla on vahva kokemus kylmäteknisistä järjestelmistä ja ymmärrät niiden nivoutumisen LVISA-ratkaisuihin. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja selvität tilanteen kuin tilanteen rauhallisella, asiakaslähtöisellä ongelmanratkaisuasenteella. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Katsomme eduksesi:

  • CO2-tekniikkaan perustuvien kylmäteknisten järjestelmien tuntemuksen
  • Tietotekniset taidot, esim. SAP ja Office-työkalut.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Mikko Virtanen Puh. 050 467 4600 tai sähköpostitse mikko.virtanen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 4.6.2023 mennessä jättämällä työhakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.