02/16/2024 08:41:54

Putkiasentajia ja putkihitsaajia teollisuuteen Pirkanmaalle

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Putkiasentajia ja putkihitsaajia teollisuuteen Pirkanmaalle
Hakuaika päättyy:
24.03.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Valkeakoski, Ylöjärvi

Teollisuuden putkiasennusten ja hitsauksen ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme alkuvuoden aikana uusia cavereita teollisuuden putkiasentajiksi ja -hitsaajiksi Ylöjärven ja Valkeakosken toimipisteisiimme.

Tehtäväsi

Tehtäväsi koostuu pääosin erilaisista teollisuuden projektien ja kunnossapidon edellyttämistä putkistoasennuksista tai -hitsauksista ja huoltotöistä asiakaskohteissamme sekä asennettavien putkistojen esivalmistuksesta Ylöjärven ja Valkeakosken toimipisteissämme.

Asiakaskohteemme ovat monipuoliset; toimit esimerkiksi energia-, metsä- ja paperiteollisuuden sekä kemianteollisuuden asiakkuuksissa Pirkanmaan alueella sekä Caverionin toimipisteissä Ylöjärvellä tai Valkeakoskella. Tehtävänkuvasi muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Caverionin matkatöihin eri puolella Suomea. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin 7.00-15:30.

Tarjoamme ammattilaisille monipuolisen työympäristön ja -tehtävät, joiden muodostumiseen pääset olennaisesti vaikuttamaan. Etsimme tekijöitä erikseen sekä Ylöjärvelle että Valkeakoskelle – merkitsethän hakemukseesi kumpi paikkakunta sopii sinulle paremmin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Henri, Antti tai Sanni. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Kokemusta teollisuusputkistojen valmistuksesta ja asennuksesta
  • Tig- ja puikkohitsaustaitoa (hitsauspätevyydet kirkkaalle ja mustalle materiaalille – tarvittaessa mahdollista suorittaa työn aloituksen yhteydessä)
  • Putkisto- ja kannakepiirustusten lukutaitoa
  • Toivomme hakijalta itseohjautuvuutta ja päätöksentekokykyä asennustyössä sekä yhteistyötaitoja tiimisi sekä asiakkaan kanssa
  • Tehtävissä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Tarpeen mukaan ne voidaan suorittaa myös kauttamme työn aloituksen yhteydessä.
  • B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Katsomme eduksesi

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Painelaitedirektiivin mukaisten putkistojen tuntemus
  • Tehdasprosessien tuntemus

Työn aloitus on joustavasti alkuvuodesta, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäälikkö Ismo Niemi, p. 0400 329 795 tai ismo.niemi@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.3.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.