11/20/2023 11:31:45

Yksikönpäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Yksikönpäällikkö
Hakuaika päättyy:
31.12.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Koko Suomi

Etsitkö uusia haasteita sekä monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä teollisuuden aitiopaikalta? Haluatko kehittää asiantuntemustasi johtavassa teollisuuden ylläpidon yrityksessä? Etsimme dynaamista ja asiakaslähtöistä yksikönpäällikköä johtamaan nosturiliiketoimintaamme. Meillä on ammattitaitoinen työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Kehität yksikkösi toimintaa ja varmistat laadukkaan palvelun. Edistät tiimisi yhteistyötä sekä mahdollistat työcavereittesi onnistumisen valmentavalla johtamisotteellasi. Syvennät kontakteja asiakkaisiimme, vastaat nosturitarkastusliiketoiminnastamme toimien samalla tarkastajien esihenkilönä. Asiakaskuntamme muodostavat koko Suomen teollisuuslaitokset.

Tarjoamme

Meillä Caverionilla on avoin, arvostava ja keskusteleva työilmapiiri. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää harvoin tulee vastaan. Työntekijöille annetaan vastuuta ja annamme sinulle selkeät tavoitteet sekä vapauden työsi toteuttamiseen. Työssäsi nautit niin esihenkilösi luottamuksesta kuin tiimisi täydestä tuesta. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. . Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme

Sinulla on tekninen koulutus, esim. insinööri tai DI, tai näyttöä aiemmista. Odotamme aiempaa kokemusta teollisuuden nosturitarkastusten- ja huoltojen parista sekä henkilöiden, prosessien ja talouden johtamisesta. Tärkeitä henkilökohtaisia ominaisuuksiasi ovat halu kehittyä ja kehittää toimintaamme, sitoutua omaan yksikköösi ja saavuttaa tuloksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Tatu Nurmi 050 588 0280 tai sähköpostitse tatu.nurmi@caverion.com.

Hae tehtävää 31.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.