11/14/2023 07:19:41

LVI-projektipäällikkö urakointiin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-projektipäällikkö urakointiin
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku

Caverion Suomi Oy, Turku 

Kiinnostaako sinua ura suuressa, moderneimpia rakennusteknologioita hyödyntävässä yrityksessä? Löytyykö sinulta urakointikokemusta ja vahvaa otetta asiakastyöhön? Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme LVI-projektipäällikkö Turun toimipisteeseemme.

Yksikönpäällikkö Jeren terveiset: ”Tervetuloa asiantuntevaan tiimiimme; porukassamme arvostetaan avointa keskustelemisen kulttuuria sekä tiivistä yhdessä tekemisen meininkiä”

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluvat LVI-asentajien esihenkilötehtävien lisäksi uudis- ja korjausrakentamisen LVI-projektien johtaminen ja läpivienti sekä tarjouslaskenta. Johtamasi projektit painottuvat LV-/putkipuolelle. Osallistut myös monipuolisesti LVI-projektiliiketoiminnan myynti- ja kehitystoimintaan. Asiakaskohteemme ovat Varsinais-Suomessa painottuen Turun seudulle, ja ne koostuvat esimerkiksi liike- ja toimitiloista, sairaaloista sekä toisinaan myös teollisuuskiinteistöistä. Asiakkaitamme ovat julkiset rakennuttajat sekä yksityiset rakennusliikkeet ja toimimme myös aliurakoitsijoina. Arkeesi kuuluu niin työmaa- kuin toimistotyöskentelykin, mahdollistaen ajoittaisen etätyöskentelyn. Projektin laajuuden perusteella tiimissäsi työskentelee n. 4-15 asentajaa.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kriittisien toimintojen varmistaminen. Me teemme mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme sinulta

Aikaisempi kokemus LV-/putkipuolen urakoinnista on edellytys tähän tehtävään. Katsomme eduksesi kokemuksen projektien johtamisesta, esihenkilötyöskentelystä sekä soveltuvan insinöörin tutkinnon. Arvostamme hakijassa hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta asiakastyöstä; näytät tietä lempeästi, mutta jämäkästi - osaat innostaa omaa tiimiäsi ja toimit asiakaslähtöisesti. Työskentelytapasi on itsenäinen sekä tavoitteellinen, ja sinulta löytyy rauhallista organisointikykyä sekä ajantasaiset tietotekniset taidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Jere Blom p. 050 3901190 tai sähköpostitse Jere.Blom@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jo hakuaikana, joten tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.