05/08/2023 06:19:26

Turvalaiteasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Turvalaiteasentaja
Hakuaika päättyy:
18.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vaasa

Caverion Suomi Oy, Vaasa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme tiimimme vahvistukseksi ammattitaitoista turvalaiteasentajaa Vaasaan. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tehtävässä pääset tekemisiin monipuolisesti eri järjestelmien kanssa, sisältäen esimerkiksi paloilmoitin-, hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät. Tehtäviisi kuuluu laitteiden ja järjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto-, vianetsintä-, korjaus-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävät uudis- ja peruskorjauskohteissa.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Odotamme sinulta löytyvän teknisen alan (esim. sähkö tai elektroniikka) perustutkinto. Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan työskentelyyn niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään henkilökohtainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Herttua p. 040 8437830 tai sähköpostitse jari.herttua@caverion.com.

Hae tehtävää 18.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.