03/07/2023 07:39:53

Venttiiliasentajia teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Venttiiliasentajia teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
09.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rauma

Caverion Industria Oy, Rauma

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Tässä tehtävässä vastaat teollisuuden venttiiliasennuksista ja -huolloista vaihtelevissa asiakaskohteissamme Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla eli kyseessä on suurelta osin matkatyö. Asiakkainamme toimivat esimerkiksi voimalaitokset ja prosessiteollisuus. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Hyvät eväät tehtävään antaa soveltavan alan koulutus; esimerkiksi kunnossapito-, kone- tai ajoneuvoasentajan koulutus. Katsomme myös eduksesi hitsaus-, koneistus- ja mekaanisen asennuskokemuksen sekä perustason tuntemuksen automaatiojärjestelmistä. Ensisijaista onnistumisen kannalta on ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokyky sekä oma-aloitteisuus. Sinulla on täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Tehtävässä tarvitset kohtuullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jukka Pentilä, p. 040 8439987 tai sähköpostitse jukka.pentila@caverion.com.

Hae tehtävää 9.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Työ on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan huhtikuusta eteenpäin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.