03/17/2023 11:51:57

Rakennuttajakonsultteja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennuttajakonsultteja
Hakuaika päättyy:
01.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere / Vantaa

Projektinjohtoliiketoiminnan kasvun myötä haemme vahvistuksia vastaamaan pienten ja keskisuurten projektien johtamisesta. Työhönottopaikkakuntasi olisi Tampere tai mahdollisesti Vantaa.

Tehtäväsi

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:

  • projektien aikataulutus
  • budjetointi ja riskienhallinta
  • yhteistyö asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa
  • laadunvarmistus sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.

Työssäsi pääset kehittämään rakennuttamisprosesseja ja –menetelmiä, sekä varmistamaan projektien sujuvuuden ja onnistumisen ammattitaitosi avulla. Voit erikoistua esimerkiksi sähkö- tai energiapuolen tehtäviin – näin tehtäväsi muovautuvat myös osaamisesi perusteella.

Odotamme

Sinulta löytyy:

  • soveltuva korkeakoulututkinto; esimerkiksi sähkö-, rakennus-, tai talotekniikkainsinööri
  • vahva kokemus ja näkemys rakennuttamisesta sekä projektinjohdosta
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia eri sidosryhmien kanssa
  • innokkuutta kehittää omaa osaamista ja rakennuttamisprosesseja
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Menestymistä tehtävässä edesauttaa määrätietoinen ja tavoitteellinen ote projektien johtamiseen. Roolissasi on tärkeää kultivoida yhteistyötä; saat urakkatiimisi puhaltamaan yhteiseen hiileen, ja toimit itsekin mielelläsi eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Otamme myös vastavalmistuneet hakijat huomioon – tällöin voit kompensoida kokemuksen puutetta innokkaalla ja rohkealla asenteella sekä ajantasaisilla tietotaidoilla.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jari Pere p. 0447558728 tai sähköpostitse jari.pere@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 1.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.