04/03/2024 13:39:14

Rakennesuunnittelija, Caverion Industria Oy, Turku, Vantaa tai Kuopio

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennesuunnittelija, Caverion Industria Oy, Turku, Vantaa tai Kuopio
Hakuaika päättyy:
28.04.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Turku

Parannamme teollisuusasiakkaiden tuotantotehokuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja.

Autamme asiakkaita saavuttamaan tiukentuneet vastuullisuustavoitteet, kehittymään kohti tiedolla johtamista ja käyttäjäkunnossapitoa. Kun asiakkaan tuotantolaitokset ja energiatuotanto toimivat kuten pitääkin, niin tuotantokatkokset, hallitsemattomat päästöt ja hävikki jäävät minimiin.

 

Rakennesuunnittelija, Caverion  Industria Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennesuunnittelijaa työskentelemään sähköasemien suunnitteluprojekteissa. Asemapaikkasi tulee olemaan mieluiten Turku, Vantaa tai Kuopio, mutta toimimme valtakunnallisesti, joten muutkin toimipisteemme tulevat kysymykseen. Toimipisteestäsi huolimatta työpäiväsi kuluvat joko toimistolla, kotikonttorilla tai työmaalla. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä päivittäiseen tekemiseesi osaavan tiimin tuen. Työnkuva täsmentyy taustasi mukaan.

Itsenäiseen työnkuvaasi kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

*sähköasemien rakennetekninen suunnittelu
*sidosryhmäyhteistyö
*muut suunnittelijan tehtävät

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät kasvavassa yrityksessä, joustavat työajat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä laaja työterveyshuolto. Caverionilla rakennetaan vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa mahdollisten tulevien työcavereidesi arkeen: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on:

*kokemusta sähköasemien suunnittelusta tai rakentamisen suunnittelutehtävistä
*Autocadin ja Teklan käyttökokemusta  
*soveltuva koulutus, esimerkiksi rakennustekniikan insinööri tai DI
*sujuva suomen ja englannin taito
*B-ajokortti
*itseohjautuva ja toimeentarttuva työote
*suunnitelmallinen, tarkka ja kehittymishaluinen luonne
 

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin konsultti Laura Jalasto puh. 050 514 1188 tai sähköpostitse laura.jalasto@eezy.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 28.4.2024 mennessä jättämällä työhakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen järjestelmäämme oheisen linkin kautta.Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.