07/15/2024 06:41:19

IV-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-asentaja
Hakuaika päättyy:
11.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki

Ilmanvaihtoasennuksen ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt IV-asentajia meille caveriksi vakituisiin työsuhteisiin Helsinkiin.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään isoilla työmailla ja vaihtelevissa urakkakohteissa.

Päivittäiseen työhösi kuuluu monipuoliset ilmanvaihdon asennustyöt uudis- ja saneerauskohteissamme, kuten esimerkiksi hotelleissa, sairaaloissa, kouluissa, kauppakeskuksissa ja toimistotaloissa pääkaupunkiseudun alueella.

Tulet työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä yhdessä asentajakollegoiden, työmaan työnjohdon, pääurakoitsijan ja muiden urakoitsijoiden edustajien kanssa. Asennustiimimme on jatkuvasti tukenasi työssäsi.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Aikaisempaa työkokemusta IV-asentajan tehtävistä.
  • Soveltuva alan koulutus, kuten esimerkiksi talotekniikan perustutkinto. Koulutuksen voit korvata alan työkokemuksella.
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Valtteri, Minerva tai Sakari. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 11.8.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Santeri Kuvaja, santeri.kuvaja@caverion.com. Parhaiten tavoitat Santerin aikavälillä 2.7-12.7.