11/21/2023 10:54:34

Kiinteistöjen automaatiojärjestelmien ohjelmoija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kiinteistöjen automaatiojärjestelmien ohjelmoija
Hakuaika päättyy:
31.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Joensuu, Lehmo

Caverion Suomi Oy, Joensuu / Lehmo

Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Löytyykö sinulta automaatioinsinöörin tai teknikon koulutus tai kokemusta automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista? Etsimme automaatiojärjestelmien ohjelmoijaa urakointitiimimme vahvistukseksi Joensuuhun. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi     

Työpäiväsi painottuvat automaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjelmointiin sisältäen myös teknistä suunnittelua kuten alakeskussuunnittelua. Osallistut myös ajoittaisiin käyttöönottotehtäviin. Tulet työskentelemään urakoinnin parissa eri kokoisissa projekteissa. Ammattitaitoiseen tiimiisi kuuluu 4 lähityöcaveria. Työ vaatii ajoittaista matkustamista; tyypillisiä reissuja ovat 1-2 yön työmatkat vaihtelevasti noin 1-2 kertaa kuukaudessa ympäri Pohjois-Karjalaa.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Tehtävään soveltuva koulutus kuten automaatioinsinööri tai -teknikko ja/tai kokemusta automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista
  • Ymmärrystä rakennusautomaatiojärjestelmistä, valaistuksen ohjausjärjestelmistä ja/tai LVISA-järjestelmistä
  • Asiakaslähtöisyys, tiimityötaidot ja paineensietokyky
  • Ajantasaiset IT-taidot ja B-ajokortti

Katsomme eduksesi myös seuraavat osaamiset:  

  • tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON   
  • kykyä tulkita automaatio-, sähkö- ja LVI-kuvia   

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jani Myller p. 050 5779995 tai sähköpostitse jani.myller@caverion.com.

Hae tehtävää 31.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.