09/29/2023 09:59:04

Teollisuusputkiasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusputkiasentajia
Hakuaika päättyy:
31.12.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kokkola

Caverion Industria Oy, Kokkola

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Toimintamme laajentuessa, etsimme tiimimme vahvistukseksi asiakaslähtöisiä teollisuusputkiasentajia Kokkolaan. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevia teollisuusputkistojen asennustehtäviä eri asiakaskohteissa paperi- ja kemianteollisuudessa pääasiassa Kokkolan alueella. Tiimissämme työskentelee 46 teollisuuden ammattilaista.  

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme sinulta:

  • kokemusta teollisuusputkistojen asentamisesta
  • mittaustekniikoiden hallintaa ja piirustustenlukutaitoa
  • ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemista
  • katsomme eduksesi PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemuksen ja asennuskokemuksen
  • kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn
  • valmiutta joustaviin työaikoihin ja tarvittaessa osallistua hälytystehtäviin – tavallisesti työskentelet kuitenkin arkisin klo 7.00-15.30

Lisätietoja tehtävästä antaa Työnjohtaja Kim Sandvik p. 050 342 8856 tai sähköpostitse kim.sandvik@caverion.com.

Hae tehtävään 31.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Pidämme haastatteluita hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.