09/15/2023 07:38:10

Sprinklerihuoltotarkastaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sprinklerihuoltotarkastaja
Hakuaika päättyy:
15.10.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Etsimme sprinklerihuoltotarkastajaa Vantaan tiimiimme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusi Caverimme?

Tehtäväsi

Työn pääpaino on sprinkleriputkistojen kuntotutkimuksissa. Tehtävä sisältää myös huolto- ja asiantuntijatehtäviä monipuolisissa asiakaskohteissamme kuten liikekeskuksissa, teollisuuskiinteistöissä, sairaaloissa sekä toimistotaloissa. Toimimme valtakunnallisesti, joten matkustat tässä tehtävässä vaihtelevasti esimerkiksi pari kertaa kuukaudessa.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutustausta sekä sprinklerijärjestelmien tuntemusta, työkalut pysyvät hyppysissäsi ja taskussasi on B-ajokortti. Toivomme, että tarvittaessa pystyt myös matkustamaan työn puitteissa. Työotteeltasi olet työhön tarttuva sekä asiakaslähtöinen. Arvostamme tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tero Wilén p. 050 523 0283 tai sähköpostitse tero.wilen@caverion.com.

Hae tehtävää 15.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:n oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.