04/03/2023 04:58:57

Huoltoasentaja, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoasentaja, sähkö
Hakuaika päättyy:
01.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kotka

Caverion Suomi Oy, Kotka / Kouvola

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme sähköpuolen huoltoasentaja tiimiimme Kotkan ja Kouvolan alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista huoltotehtävistä. Ensisijainen vastuualueesi on asiakkaamme tuotantolaitoksen alue Kotkassa, jonka lisäksi työskentelet myös erilaisissa liikekiinteistöissä vikakäyntien ja kuukausittaisten huoltokäyntien parissa. Kiinnostuksen ja osaamisesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua esimerkiksi IV-konehuoltoon sekä paloilmoitinasennuksiin ja -huoltoon.

Tarjoamme

Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus viedä osaamistasi eteenpäin, ja oppia kokonaan uutta, erilaisten kiinteistöteknisten sähköjärjestelmien parissa. Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Edellytämme sinulta löytyvän sähköalan koulutuksen. Muutaman vuoden kokemus alan töistä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä: ennen kaikkea innokas, rohkea ja toimeen tarttuva asenne ratkaisevat – saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon. Katsomme eduksesi voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökortit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Petri Seppälä 0406681824 tai petri.seppala@caverion.com

Hae tehtävää 1.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.