02/21/2024 12:44:28

Sähköautomaatioasentajia teollisuuden kunnossapitoon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköautomaatioasentajia teollisuuden kunnossapitoon
Hakuaika päättyy:
17.03.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rauma

Caverion Industria Oy, Rauma

Onko sinulla kokemusta teollisuuden sähköasennuksista? Viihdytkö monipuolisessa tehtävänkuvassa? Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi sähkötaitoisia kunnossapitoasentajia vakituiseen työsuhteeseen Raumalle. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti teollisuuden monipuoliset prosessisähkö- ja automaatioasennukset, vianhaku sekä instrumentointi. Mikäli sinulla ei ole vielä osaamista instrumentoinnista, perehdytämme sinut mielellämme siihen sekä halutessasi myös muihin tiimimme hoitamiin tehtäviin kuten erilaisiin kaapelinvetotöihin, puhaltimiin, mekaanisiin kunnossapitoasennuksiin, venttiilin tai pumpun vaihtoihin, ketju- ja öljytöihin, ennakkohuoltoihin ja moneen muuhun. Tehtäväsi siis muovautuvat monipuolisiksi kiinnostuksesi ja osaamisesi perustella.

Työskentelet asiakaskohteessamme Raumalla, sellu- ja sahateollisuudessa. Olet osana monipuolista tiimiä, johon kuuluu mm. mekaanisia kunnossapitoasentajia, hitsaajia ja muita sähköasentajia. Työt tehdään tavallisesti parityönä.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Kokemusta teollisuuden prosessisähkö- ja/tai automaatioasennuksista
  • Sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkinto, tai työssä hankittu ammattitaito
  • Työhön tarttuva työskentelyote
  • Asiallinen suhtautuminen työturvallisuusasioihin
  • Tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa
  • Tehtävässä toiminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tarpeen mukaan se voidaan suorittaa myös kauttamme, työn aloituksen yhteydessä.

Katsomme eduksesi:

  • Kokemus teollisuuden instrumentointiasennuksista

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Toni Valtanen, p. 040 0284779 (ark. klo 9.00-15.00) tai sähköpostitse toni.valtanen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 17.3.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.