09/29/2023 11:00:27

Projektipäällikkö teollisuuteen (mekaaninen)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö teollisuuteen (mekaaninen)
Hakuaika päättyy:
29.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Industria Oy, Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Tampere

Tehtävässäsi toimit suunniteltavan projektin projektipäällikkönä tai osaprojektin vastuullisena vetäjänä. Osallistut myös projektien hallinnan ja hallintatyökalujen kehittämiseen. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella, mutta tehtävän hoitaminen voi edellyttää ajoittaista matkustamista sekä komennustyyppisiä jaksoja.

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevä Seppo kuvailee työtä ja sen parhaita puolia:

”Työssäni vastaan tulee erinäisiä projektikokonaisuuksia ja näissä olen päässyt johtamaan niin isoja kuin pieniäkin projektikokonaisuuksia asiakkaille. Pidän kommunikoinnista asiakkaan sekä oman suunnitteluporukan kesken. Budjetointi, kommunikointi, tiedonjako sekä aikataulutus ovat työssäni kaiken a ja o. Isojenkin kokonaisuuksien hoitaminen on ollut mielekästä hyvän ja osaavan porukan kesken.”

Mitä toivomme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on vahva tekninen tausta sekä projektinhallintakokemusta useamman vuoden ajalta. Tekninen kokemus- sekä koulutustaustasi voi olla teollisuuden puolelta esim. putkisto-, prosessi-, kuin myös mekaniikkapuoleltakin. Sinulla on kokemusta teollisuus- ja investointiprojekteista sekä avaimet oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Sinulta löytyy ratkaisukeskeisyyttä, paineensietokykyä, joustavuutta, yhteistyökykyä ja sinulla on vahvat sosiaaliset taidot toimia projektien vetäjänä. Liikut ja toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa huolehtien samalla yhteistyökuvioista. Hallitset laajoja kokonaisuuksia vastuuntuntoisesti sekä ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen kokonaisuuden kannalta. Suomen kielen lisäksi englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito katsotaan eduksi – muista kielistä on myös etua.

Miksi sinun sitten kannattaisi harkita hakemista meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosesseihin.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja liiketoimintamme ei ole suhdanneherkkää. Suunnittelijoita ja asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle, ja olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneiden vuosien aikana maailmantilanteesta huolimatta.

Caverionin kulttuuri ja edut

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kuntoremontit, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sisältäen esimerkiksi fysioterapeutin ja psykologin palvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 29.10.2023 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään tiimipäällikkö Tero Kotilainen, p. 0408215487 tai aluepäällikkö Tuomas Laihanen, p. 0503123919.