03/03/2023 11:49:32

Talousassistentti

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Talousassistentti
Hakuaika päättyy:
31.03.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku

Caverion Suomi Oy, Turku

Etsimme Turkuun hallintopalveluassistenttia käsittelemään laskutuksia sekä tekemään erinäisiä liiketoimintaa tukevia tehtäviä kiinteistötekniikan johtavaan palveluyhtiöön. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työkentän sekä mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissä. Meillä on avoin ja kaikkia arvostava ilmapiiri. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan.

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) tai kokemusta vaihtelevista taloushallinnon tehtävistä sekä kirjanpidon perustuntemusta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja asiakaspalvelu on sinulle luontevaa sekä mielekästä. Tehtäväsi teet huolella, tarkasti sekä vastuuntuntoisesti ja olet työotteeltasi oma-aloitteinen. Katsomme eduksi SAP R/3 tuntemuksen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Riitta Saine, riitta.saine@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.3.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.