04/06/2023 12:47:58

Sähköautomaatioasentajia (instrumentointi), teollisuus

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköautomaatioasentajia (instrumentointi), teollisuus
Hakuaika päättyy:
30.06.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo

Caverion Industria Oy, Porvoo/Kilpilahti

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Etsimme nyt vakituisia sähköautomaatioasentajia vastaamaan kasvaneeseen kysyntään. Tehtävä sisältää sekä teollisuuden kunnossapito- että projektitöitä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- tai automaatioalan ammattitutkinto. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä – ennen kaikkea rohkea, innokas ja pitkäjänteinen asenne ratkaisee. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet sekä olet kiinnostunut oppimaan uutta teollisuuden alalta. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia.

Palkkaus tehtävässä on teknisen huollon ja kunnossapidon TES:n mukainen n. 14-19eur/h, riippuen kokemuksestasi + tulos- tai projektipalkkiot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Markus Lähdekorpi, 045 675 5645 tai sähköpostitse markus.s.lahdekorpi@caverion.com. Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa yhteistyökumppani Eezy, Markus Manner, 0504781021 tai sähköpostitse markus.manner@eezy.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.6.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.