05/19/2023 06:09:15

Talousassistentti

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Talousassistentti
Hakuaika päättyy:
11.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Hallintopalvelut 

Haemme hallintopalveluassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme. Tehtävä pitää sisällään laskutusta ja erinäisiä liiketoimintaa tukevia tehtäviä. Käytössämme on SAP R/3 toiminnanohjausjärjestelmä. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Odotamme                                   

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus; esim. laskentatoimen merkonomin tai tradenomin tutkinto. SAP:n tuntemus, englannin kielen taito ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Vuorovaikutustaidot, vastuuntuntoisuus ja tarkkuus ovat avainasemassa tässä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä.

Tarjoamme    

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Riitta Saine, riitta.saine@caverion.com. 

Hae tehtävää 11.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.