10/20/2023 13:18:06

Ammattitaitoisia kylmäasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Ammattitaitoisia kylmäasentajia
Hakuaika päättyy:
31.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa / Pääkaupunkiseutu 

Etsitkö vastuullista, vakavaraista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Etsimme ammattitaitoisia kylmäasentajia tiimimme vahvistukseksi Vantaalle. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista liikekiinteistöihin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme? 

Tarjoamme 

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat toimintaamme perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten kriittisten toimintojen varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme

Toivomme, että sinulta löytyy kylmäasentajan ammattitutkinto, yli 3kg kylmäluvat sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Eduksi katsomme ilmastointijäähdytys- ja CO2-kokemuksen. Olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän tilannetajun vaihtuviin asiakastilanteisiin. Lisäksi sinulla on ajantasaiset IT-taidot (esimerkiksi Microsoft Office), sillä käytät töiden raportoinnissa mobiiliteknologiaa. Tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Kari Makslahti p. 050 599 6705 tai sähköpostitse kari.makslahti@caverion.com.

Hae tehtävää 31.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.