05/09/2023 05:29:50

Sähkö- ja automaatioasentajia teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatioasentajia teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
04.06.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Industria Oy, Oulu

Etsimme kahta sähkö- ja/tai automaatioasentajaa kemianteollisuuden kunnossapitoon.

Tehtäväsi

Tehtävänäsi on varmistaa, että asiakkaidemme tuotantolinjat toimivat tehokkaasti ja luotettavasti. Työsi sisältää mm. kemianteollisuuden sähköautomaatiolaitteiden huoltoa ja kunnossapitoa, sähkökytkentöjen tekemistä, vikojen diagnosointia sekä järjestelmien konfigurointia.

Tarjoamme

Ihmiset eli Caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva tutkinto esimerkiksi sähkö- tai automaatiopuolelta. Arvostamme kokemusta teollisuuden sähköautomaatiokunnossapidosta. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Caverionilta työnjohtaja Jukka-Pekka Sainio p. 050 409 9451, sähköpostitse jukka-pekka.sainio@caverion.com (yhteydenotot 22.5 alkaen) tai yksikönpäällikkö Maija Rossi, p. 050 307 0249, sähköpostitse maija.rossi@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 4.6.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.