06/11/2024 12:42:54

Kokenut kiinteistömanageri

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kokenut kiinteistömanageri
Hakuaika päättyy:
07.07.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Kiinteistömanageerauksen ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt kokenutta kiinteistömanageria meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tarjolla on täydellinen tehtävä kiinteistöjohtamisen ammattilaiselle, joka haluaa päästä mukaan omistaja-asiakkaan toimitilakiinteistöjen kehittämiseen, ylläpitämiseen ja asiakastyöhön. Tehtävässäsi kuulut rautaisten kiinteistöammattilaisten tiimiin itsenäisenä työntekijänä vastaten sinulle nimettyjen kohteiden tehtävistä joustavassa työympäristössä. Me Caverionilla pidämme huolta työntekijöistämme ja olemme halukkaita luomaan valmiudet hoitaa tehtäväsi hyvin ja laadukkaasti.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Vastaat asiakkaidemme nimettyjen kiinteistöjen teknisenä managerina ylläpidon johtamisesta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan.
  • Tarvittavien kiinteistöpalvelujen järjestäminen sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen.
  • Vastaat itsenäisesti palveluiden valvonnasta ja ohjaamisesta sekä raportoinnista.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä yli viiden vuoden ajalta, sekä tekniikan alan koulutus (insinööri tai teknikko). Koulutuksen voit korvata alan työkokemuksella.
  • Kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta.
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, sekä palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä tiimityöskentelyyn.
  • Tavoitteellista suhtautumista työskentelyyn.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🧐Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen ja kiinteistötekniikan huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

🏠 Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Malla, Tuukka tai Ville. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 7.7.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin Jarno Salminen; +358505242049 (tavoitettavissa 11.–20.6. arkisin klo 9–15) ja Riitta Sarvilinna; +358503901344 (tavoitettavissa 24.6.–4.7. arkisin klo 9–15).