07/02/2024 10:30:43

Kokenut turvalaiteasentaja (2 paikkaa)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kokenut turvalaiteasentaja (2 paikkaa)
Hakuaika päättyy:
31.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Turvalaiteasennusten ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt kahta kokenutta turvalaiteasentajaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään monipuolisten järjestelmien parissa, niin turvatekniikka- kuin lukitusjärjestelmien saralla.

Päivittäiseen työhösi kuuluu hälytys-, kameravalvonta-, ja kulunvalvontajärjestelmien sekä laitteiden asennus, ohjelmointi, huolto, vianetsintä, korjaus, ylläpito ja käyttöönotto uudis- ja peruskorjauskohteissa. 

Asiakaskohteemme sijaitsevat pääosin Pirkanmaan alueella, mutta toivomme sinulta matkatyövalmiutta myös muualle suomeen.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta; kykenet työskentelemään itsenäisesti vaihtelevissakin olosuhteissa.
  • Soveltuva teknisen alan perustutkinto (sähkö- tai elektroniikka-ala).
  • B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
  • Vastuullisuutta ja ongelmanratkaisutaitoja; työskentelet pääosin itsenäisesti, mutta tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi.
  • Ajantasaiset tietotekniset taidot; osaat hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia.

Katsomme eduksesi kokemuksen turvallisuusalan järjestelmistä ja työtehtävistä, sekä turvallisuusalan tuote- ja järjestelmätuntemuksen (mm. Abloy, iLOQ).

Tehtävään valitulle suoritetaan turvallisuusselvitys hakijan suostumuksella.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Ville tai Kalle. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 31.8, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Markus Hartomo; markus.hartomo@caverion.com tai huoltopäällikkö Tomi Viher-Vehmas; tomi.viher-vehmas@caverion.com  (Mikäli toivot, että sinulle vastataan puhelimitse, jätäthän viestiin puhelinnumerosi).