07/02/2024 12:00:27

IV-asentaja (3 paikkaa)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-asentaja (3 paikkaa)
Hakuaika päättyy:
28.07.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Jyväskylä

IV-alan ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt kolmea IV-asentajaa meille caveriksi vakituisiin työsuhteisiin Jyväskylään.

Päivittäiseen työhösi kuuluu IV-asennuksia itsenäisesti, kuin myös osana asennustiimiämme. Asiakaskohteitamme ovat monipuoliset urakkatyömaat Keski-Suomen alueella; esimerkiksi julkiset rakennukset, rakennusliikkeet ja teollisuuskohteet. Työaikasi ovat arkisin klo 7:00-15:30.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Kokemusta IV-alalta muutaman vuoden ajalta.
  • Soveltuva alan koulutus, kuten esimerkiksi talotekniikan perustutkinto. Koulutuksen voit korvata alan työkokemuksella.
  • B-ajokortti.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökykyä; kykenet työskentelemään osana asennustiimiämme, sekä myös työmaiden muiden toimijoiden kanssa.
  • Oma-aloitteisuutta itsenäiseen työskentelyyn.

Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen urakkatyömailta.

Tehtävään valitulle suoritetaan turvallisuusselvitys hakijan suostumuksella.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Pinja,  Juho tai Minerva. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 28.7.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin projektipäällikkö Janne Ahonen; janne.ahonen@caverion.com. Parhaiten tavoitat Jannen aikavälillä 25.6.–7.7.